Anyone else having trouble ith this forum?

When the other folders just won't do!

Moderators: mknott, NickThorpe, Darran@Retro Gamer, MMohammed, lcarlson

Post Reply
User avatar
mainvein
Posts: 2681
Joined: Wed Sep 17, 2008 11:32 am
Location: leeds
Contact:

Anyone else having trouble ith this forum?

Post by mainvein » Wed Feb 19, 2014 5:28 am

I seem to be having real trouble posting here nowadays as most time I try I get random error messages, I keep getting this one when trying to post my pickups:

Method Not Implemented

POST to /forum/posting.php not supported.
Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at www.retrogamer.net Port 80


Anyone else having trouble here?
Image

User avatar
retrojc
Posts: 4267
Joined: Tue Feb 17, 2009 5:41 am

Re: Anyone else having trouble ith this forum?

Post by retrojc » Wed Feb 19, 2014 6:29 am

Yep, censored loads of issues.

I keep getting mysql port 80 errors.

User avatar
retrojc
Posts: 4267
Joined: Tue Feb 17, 2009 5:41 am

Re: Anyone else having trouble ith this forum?

Post by retrojc » Wed Feb 19, 2014 6:51 am


General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Can't connect to MySQL server on '54.228.183.12' (111) [2003]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

User avatar
gman72
Posts: 8017
Joined: Thu Aug 28, 2008 9:41 pm
Location: UK. Norfolk

Re: Anyone else having trouble ith this forum?

Post by gman72 » Wed Feb 19, 2014 8:04 am

There has been a lot of problems with the forum software of late. There is a proper thread in the Feedback section outlining the issues people have been having. Hopefully it will settle down soon. :D
“To gain your own voice, you have to forget about having it heard.” —Allen Ginsberg, WD

User avatar
Negative Creep
Posts: 3842
Joined: Fri Nov 05, 2010 9:59 am
Location: Rochester, Kent

Re: Anyone else having trouble ith this forum?

Post by Negative Creep » Wed Feb 19, 2014 12:10 pm

Yep, for me it's been about as reliable as a Jaguar CD in a thunderstorm
Image

User avatar
sscott
Posts: 13153
Joined: Wed Aug 29, 2007 3:26 pm
Location: Sheffield

Re: Anyone else having trouble ith this forum?

Post by sscott » Thu Feb 20, 2014 2:33 pm

Quite a few yeah, particularly last Sunday.
Image

User avatar
necronom
Posts: 5648
Joined: Thu Dec 01, 2005 5:23 pm
Location: Middlesbrough

Re: Anyone else having trouble ith this forum?

Post by necronom » Thu Feb 20, 2014 2:42 pm

It was quite bad today. First I was getting SQL errors, then it died for an hour or so.
Image
The Retro Gaming League _ -= My YouTube Videos =-
The eighties aren't over. I'll say when the eighties are over. The eighties are never over! You don't just turn off the eighties! - Jack Howitzer, GTA V

User avatar
HalcyonDaze00
Posts: 4621
Joined: Wed Apr 02, 2008 6:20 pm

Re: Anyone else having trouble ith this forum?

Post by HalcyonDaze00 » Thu Feb 20, 2014 3:17 pm

they need to stop p1ssing around with the main website page and spend some time fixing the multitude of issues on here

Bub&Bob
Posts: 6833
Joined: Thu Mar 29, 2007 8:24 am

Re: Anyone else having trouble ith this forum?

Post by Bub&Bob » Thu Feb 20, 2014 5:20 pm

^^ Yep ^^
The dry fart for Barry MacDermot and all the cancer patients in the Glamorgan testicle ward

User avatar
mainvein
Posts: 2681
Joined: Wed Sep 17, 2008 11:32 am
Location: leeds
Contact:

Re: Anyone else having trouble ith this forum?

Post by mainvein » Thu Feb 20, 2014 5:28 pm

Yep too true
Image

User avatar
oldtimer
Posts: 2739
Joined: Tue Apr 29, 2008 2:37 pm
Location: Sunnyvale California I WISH !!

Re: Anyone else having trouble ith this forum?

Post by oldtimer » Fri Feb 21, 2014 5:45 pm

For some reason i find it real slow to load up ,i dont have a problem anywhere else though,and i also get some error messages too,
ATARI....There can be only one !!!!!!!

User avatar
Megamixer
Posts: 14890
Joined: Fri Jan 23, 2009 6:18 am
Location: Staffs, UK

Re: Anyone else having trouble ith this forum?

Post by Megamixer » Sat Feb 22, 2014 2:54 pm

oldtimer wrote:For some reason i find it real slow to load up ,i dont have a problem anywhere else though,and i also get some error messages too,
For me it's just the slow loading up of the site and then it's fine though I was getting all manner of errors over the past few months. Totally agree with Halycondaze though.
Retro is a state of mind, and cares not for your puny concepts like dates and calendars.

Lost Dragon
Posts: 849
Joined: Mon Dec 30, 2013 7:59 am

Re: Anyone else having trouble ith this forum?

Post by Lost Dragon » Sat Feb 22, 2014 5:28 pm

HalcyonDaze00 wrote:they need to stop p1ssing around with the main website page and spend some time fixing the multitude of issues on here
1st world problem and all that, but yep, the 'resources' really need to go on the forum, rather than the website as lost count now how many times site been down, i'm 'forbidden' to view something, cannot reply to a PM, you name it.

If it needs to be taken down for a week, 10 days etc, to repair whats in need of fixing, so be it, least it'd come back in a better state than i currently find it.


Starting to nark off the regulars on here, so wonder what effect it has on those thinking of joining?. :?

User avatar
DPrinny
Posts: 24373
Joined: Wed Sep 17, 2008 5:24 pm
Location: Super Mancyland

Re: Anyone else having trouble ith this forum?

Post by DPrinny » Sat Feb 22, 2014 6:09 pm

Lost Dragon wrote:
HalcyonDaze00 wrote:they need to stop p1ssing around with the main website page and spend some time fixing the multitude of issues on here
1st world problem and all that, but yep, the 'resources' really need to go on the forum, rather than the website as lost count now how many times site been down, i'm 'forbidden' to view something, cannot reply to a PM, you name it.

If it needs to be taken down for a week, 10 days etc, to repair whats in need of fixing, so be it, least it'd come back in a better state than i currently find it.


Starting to nark off the regulars on here, so wonder what effect it has on those thinking of joining?. :?
Nark off?

Its as annoying as having to spell check the music charts

User avatar
shiftytigger
Posts: 2965
Joined: Fri Dec 16, 2011 11:53 am
Location: East London

Re: Anyone else having trouble ith this forum?

Post by shiftytigger » Sun Feb 23, 2014 10:27 am

Its so unstable its causing force stops on my mobile any time I view a page. Tried typing a reply earlier and got SQL errored into submission.
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest