is it me or is anyone else having problems with the forum?

Want to air your opinions on the latest issue of Retro Gamer? Step inside...

Moderators: mknott, NickThorpe, lcarlson, Darran@Retro Gamer, MMohammed

User avatar
snowkatt
Posts: 6655
Joined: Fri Jul 30, 2010 9:18 am

Re: is it me or is anyone else having problems with the foru

Post by snowkatt » Tue Feb 05, 2013 12:48 pm

markopoloman wrote:Much better currently - only one of those connection problems so far... I think the forum is getting over a nasty cold :lol:
that explains the smell of vicks vaporub :wink:
hey wait ! i got a new complaint !

User avatar
ZXSabreman
Posts: 534
Joined: Sun Sep 26, 2010 4:29 am
Location: Chesterfield

Re: is it me or is anyone else having problems with the foru

Post by ZXSabreman » Wed Feb 06, 2013 10:21 am

Been getting problems for a while, a quick refresh or two usually sorts it
"Time fades even legend..."

User avatar
Darran@Retro Gamer
Posts: 6744
Joined: Fri Nov 25, 2005 11:34 am
Location: Bournemouth
Contact:

Re: is it me or is anyone else having problems with the foru

Post by Darran@Retro Gamer » Thu Feb 07, 2013 6:44 am

I've spoken to the director of digital today as people are still reporting server issues. We're also looking at updating the forum to the latest issue and the possibility of a forum reset for when the new website is implemented. No promises, as it's not something I have any control over, but the information is being processed.
Image

User avatar
DreamcastRIP
Posts: 9376
Joined: Sun Feb 03, 2008 10:40 am
Location: England

Re: is it me or is anyone else having problems with the foru

Post by DreamcastRIP » Thu Feb 07, 2013 9:45 am

Excellent and encouraging news. Cheers, Darran. :D
Own: Jaguar JaguarCD Lynx 7800 Dreamcast Saturn MegaDrive MegaCD 32X Nomad GameGear PS3 PS PSP WiiU Wii GameCube N64 DS GBm GBA GBC GBP GB Virtual Boy Xbox Vectrex PCE Duo-R 3DO CDi CD32 GX4000 WonderSwan NGPC Gizmondo ColecoVision iPhone PC Mac

User avatar
crusto
Posts: 5586
Joined: Mon Feb 16, 2009 8:18 pm
Location: Birmingham

Re: is it me or is anyone else having problems with the foru

Post by crusto » Thu Feb 07, 2013 2:33 pm

New website? Sounds promising, but its the first I've heard about it :oops:

For the record, the problems seem on the up again this evening, plenty of page cannot be displayed errors already. Easily 20 or so...
Image

Eat your nans pants

fujiHunter
Posts: 73
Joined: Fri Sep 16, 2011 8:19 am

Re: is it me or is anyone else having problems with the foru

Post by fujiHunter » Fri Feb 08, 2013 10:29 am

I get a page with the message below in about 1 in every 3 pages I attempt to look at here. A quick refresh/reload usually sorts it out, but not always. It's a small complaint I know, but it sure gets annoying after a while. :(
The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.

* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.

* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.

User avatar
snowkatt
Posts: 6655
Joined: Fri Jul 30, 2010 9:18 am

Re: is it me or is anyone else having problems with the foru

Post by snowkatt » Fri Feb 08, 2013 1:24 pm

somebody give the forum some vicks
it went wonky again !

just getting here took 14 F5's
hey wait ! i got a new complaint !

User avatar
Hitman_HalStep
Posts: 2291
Joined: Tue Aug 03, 2010 2:21 pm
Location: so near and yet so far

Re: is it me or is anyone else having problems with the foru

Post by Hitman_HalStep » Fri Feb 08, 2013 4:16 pm

been trying to get on here since 4pm only just managed to actually get on the site,hopefully just part of the reset Darran posted about or at least will help to convince the higher ups that an upgrade is definitely needed.
Image
"i swear the thing is evolving before my eyes,if you see something this big with eight legs heading towards you let me know,i have to kill it before it develops language skills"

User avatar
GigaPepsiMan
Posts: 2692
Joined: Wed Nov 11, 2009 5:06 pm

Re: is it me or is anyone else having problems with the foru

Post by GigaPepsiMan » Fri Feb 08, 2013 6:44 pm

Darran@Retro Gamer wrote:I've spoken to the director of digital today as people are still reporting server issues. We're also looking at updating the forum to the latest issue and the possibility of a forum reset for when the new website is implemented. No promises, as it's not something I have any control over, but the information is being processed.
Forum reset? I better start digging through the last 8 years of stuff and save it to my hard drive.

User avatar
Antiriad2097
Posts: 26750
Joined: Wed Nov 30, 2005 2:48 pm
Location: http://s11.zetaboards.com/RetroLeague/
Contact:

Re: is it me or is anyone else having problems with the foru

Post by Antiriad2097 » Sat Feb 09, 2013 4:40 am

Save all my posts for me while you're at it ;)

I couldn't get on at all last night, retried several times and it was completely down. Seems ok this morning so hopefully that's the big fix done.
The Retro League - Where skill isn't an obstacle
Retrocanteen, home of the unfairly banned
Tom_Baker wrote:I just finished watching a film about Stockholm syndrome. It started out terrible but by the end I really liked it.

User avatar
GigaPepsiMan
Posts: 2692
Joined: Wed Nov 11, 2009 5:06 pm

Re: is it me or is anyone else having problems with the foru

Post by GigaPepsiMan » Sat Feb 09, 2013 4:46 am

Antiriad2097 wrote:Save all my posts for me while you're at it ;)

I couldn't get on at all last night, retried several times and it was completely down. Seems ok this morning so hopefully that's the big fix done.
No can do, took me long enough to go through my 2000+ posts.

User avatar
gman72
Posts: 8017
Joined: Thu Aug 28, 2008 9:41 pm
Location: UK. Norfolk

Re: is it me or is anyone else having problems with the foru

Post by gman72 » Sun Feb 10, 2013 8:24 am

I'm having a nightmare with the forum at the moment. I write this via my iPod because my laptop will not log in. The forum says I'm typing the wrong username/password but I know I am not. So I've changed my password via my iPod and tried to re-log in on the laptop and its still saying it doesn't recognise username/password, and now I've exceeded the legal ammount of log-in attempts. I give up on the broken mess. :cry:
“To gain your own voice, you have to forget about having it heard.” —Allen Ginsberg, WD

User avatar
r0jaws
Posts: 1860
Joined: Fri Dec 11, 2009 3:48 pm

Re: is it me or is anyone else having problems with the foru

Post by r0jaws » Sun Feb 10, 2013 8:40 am

Have you deleted the cookie for the forum? That maybe contributing to the problem.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests